PALAUTUS- JA HYVITYSKÄYTÄNNÖT

Palautukset:

Palautuskäytäntömme on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivää. Jos ostoksestasi on kulunut yli 14 päivää, emme valitettavasti voi tarjota sinulle hyvitystä tai vaihtoa.
Ollaksesi oikeutettu hyvitykseen, tuotteen tulee olla käyttämätön ja samassa kunnossa kuin jossa olet sen vastaanottanut. Tuotteen tulee olla myös alkuperäisessä pakkauksessaan.

Mikäli tuotetta on käytetty ulkona tai kengät ovat likaantuneet muutoin, niillä EI OLE palautus-/vaihto-oikeutta. Kenkiä voi sovittaa sisällä, mutta niitä ei voi ottaa käyttöön. 

Tuotteet, joita palautuskäytäntö ei koske, ovat hygieniatuotteita

- sukat
- pohjalliset
- kenkärasva ja suojasuihke

Viimeistelläksesi palautuksesi, tarvitsemme ostoksestasi kuitin.

Hyvitykset:

Kun palautuksesi on vastaanotettu ja tarkistettu, lähetämme sinulle sähköpostin, jossa kerromme vastaanottaneemme palauttamasi tuotteen. Ilmoitamme myös palautuksesi hyväksymisestä tai hylkäämisestä. Jos palautuksesi hyväksytään, hyvityskäytäntö etenee siten, että summa palautetaan luottokortillesi tai alkuperäisen maksutapasi kautta muutamien päivien kuluessa.
Myöhästyneet tai puuttuvat hyvitykset: Jos et ole vielä saanut hyvitystä, tarkista ensin pankkitilisi vielä kertaalleen. Ota sitten yhteyttä luottokorttiyhtiöösi, sillä hyvityksen kirjautuminen voi kestää jonkin aikaa. Ota sitten yhteyttä pankkiisi. Hyvityksen kirjautumisessa voi usein kestää. Jos olet tehnyt jo kaiken tämän, etkä ole vieläkään saanut hyvitystä, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa shoes.jennifer@gmail.com.

Jos sinun tulee vaihtaa tuote samaan tuotteeseen, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen shoes.jennifer@gmail.com tai lähetä tuote postitse osoitteeseen: 

Jennifer shoes Oy Yrjönkatu 6-8 C 53600 LAPPEENRANTA.

Lähettäminen:

Kun haluat palauttaa / vaihtaa tuotteen, lähetä se osoitteeseen Jennifer shoes Oy Yrjönkatu 6-8 C 53600 LAPPEENRANTA. Asiakaspalautus on maksuton, asiakaspalautusohjeet ovat pakkauksen mukana. Asuinpaikkakunnastasi riippuen vaihtamasi tuotteen saapuminen sinulle voi kestää.